social-channel-googleplus surface account images colour extern-link map location store-on star brush paint-rol paint tester conditions delivery payment minus_16px plus_16px close_16px arrow-down_16px arrow-up_16px arrow-right arrow-right_16px selected_16px email external-link social-facebook social-googleplus social-twitter list work business clients painters-icons-v2-source_pdf social-channel-facebook social-channel-instagram social-channel-instagram2 social-channel-instagram3 Pinterest social-channel-twitter social-channel-youtube carrousel_prev carrousel_next download save-colour-off shopping-cart shopping-list store-finder search share save-colour-off2 save-colour-on info-off info-on workspace loader close icon-facebook-mono icon-youtube-mono logo-akzonobel icon-chevron-down-semi-bold
 

Maak plaats voor…

Rust, evenwicht en harmonie

 

De klassieke en eigentijdse geel-, oker- en zachte bruintinten van de Ambiance Trend Collection 2021 passen perfect bij Brave Ground, de Levis Kleur van het Jaar voor 2021. Samen geven ze je huis een positieve en inspirerende sfeer. 


 

Brave Ground is een warme, natuurlijke en neutrale tint die ons opnieuw verbindt met de natuur en de eenvoudige dingen van het leven. Het is een kleur die evenwicht en stabiliteit schept, een solide basis vormt voor elk interieur en andere kleuren doet stralen. 

Een tijdloos huisc6.jpg
 

De kleuren van de Ambiance Trend Collection 2021 zijn warme, veelzijdige tinten die zowel in een hedendaags als in een traditioneel interieur passen. Ze stimuleren zonder te overweldigen en vormen een positieve en harmonieuze achtergrond voor meubels in elke stijl. 

Eenvoudige ideeën met veel impact

 
 
 

Bogen

Ben je op zoek naar een manier om een kamer op te frissen en tegelijk stijlvol een afgebakende zone te creëren? Schilder dan eens een boog op je muur.

Lees meer
 

Strepen

Met verticale strepen in verschillende kleuren maak je een krachtig statement.

Bekijk de video
 
 
 

De kleuren van de Ambiance Trend Collection 2021 combineren

 

Creëer een interieur dat nooit uit de mode raakt met eigentijdse klassieke kleuren. Laat je inspireren door onze combinaties die de kleuren van de Ambiance Trend Collection 2021 helemaal tot leven brengen.


Lees meer


 
 

Levis Ambiance kleurtesters

 

Je kan van al deze kleuren Levis Ambiance kleurtesters kopen. Test je kleur bij jou thuis op de muur. Zo weet je zeker dat ze perfect bij je interieur past.

Koop je kleurtester